Advertisement

Hava Durumu Bursa 15 Günlük : İstanbul saatlik hava durumu 2 gün yağmur var - Internet Haber / Bursa hava durumu 15 günlük, bursa ilinin en güncel son hava durumu raporu ve tahmini bilgisi bu sayfada sunulmaktadır.

Hava Durumu Bursa 15 Günlük : İstanbul saatlik hava durumu 2 gün yağmur var - Internet Haber / Bursa hava durumu 15 günlük, bursa ilinin en güncel son hava durumu raporu ve tahmini bilgisi bu sayfada sunulmaktadır.. Bursa hava durumu tahminleri 30 dakika arayla güncellenir. Bursa, bursa i̇çin hava durumu. Bugün bugün 18 mayıs 2021 salı. Bursa hava durumu bilgileri, bugünkü ve 15 günlük hava durumu, meteoroloji ve hava şartları hakkında en son haberler için havadurumu.com.tr'i takip edin! Bursa hava durumu tahmini en doğru şekilde anlık verilerle, 5 günlük ve 15 günlük olarak sabah.com.tr den takip edilir.

.1 haftalık, 10 günlük, 2 haftalık ( 14 günlük ) ve 15 günlük hava durumu tahmini bilgileri burada! 21.05.2021 15 22 62 86 18. Saatlik tahminlerde beklenen hadise kısmında verilen hava durumu, geçmiş 3 saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. Bursa şehrinde 18 mayıs 2021 salı günü hava sağanak yağmurlu, sıcaklık ise 25 dereceyi gösteriyor. Hava durumu 15 günlük, www.havadurumu15gunluk.org web sitesi google hizmetlerinden yararlanmaktadır.

Bursa Çalı Hava Durumu 15 Günlük
Bursa Çalı Hava Durumu 15 Günlük from www.havadurumu15gunluk.xyz
Accuweather'ın bursa, bursa, türkiye için genişletilmiş günlük hava tahminleriyle, önümüzdeki saat ve günlerdeki hava durumuyla ilgili bilgi sahibi olun. Siz de kendi şehrinizi özelleştirin! Hava durumu haritaları, meteogramlar, havanın sağlığa etkisi. Bursa'da kar yağışı haftasonu etkisini arttırdı bugün de kar yağışı yoğun bir şekilde devam edecek. Bursa için haftalık, 10 günlük ve 15 günlük detaylı ve en güncel hava durumu tahminlerini buradan takip edebilirsiniz. Bursa saatlik hava durumu ve 15 günlük meteoroloji tahminleri detayları haberimize. Bursa şehrinde 18 mayıs 2021 salı günü hava sağanak yağmurlu, sıcaklık ise 25 dereceyi gösteriyor. Hafif yağmur %83 nem basınç 1014 hpa 7.

Nem miktarı 39% ve hissedilen sıcaklık 19°c.

20.05.2021 19 29 41 67 24. Bursa'da kar yağışı haftasonu etkisini arttırdı bugün de kar yağışı yoğun bir şekilde devam edecek. Bursa güncel hava durumu ve nisan ayı 5 günlük ve saatlik hava tahminleri. Siz de kendi şehrinizi özelleştirin! Hava bursa'da uzun vadeli hava tahminlerini gör. Hava durumu haritaları, meteogramlar, havanın sağlığa etkisi. Bursa hava durumu 15 günlük. Hava durumu yıldırım hava durumu. Bursa tahmin doğru ve ayrıntılı hava. Bursa hava durumu 15 günlük tahmini raporları 45 dakika aralıklarla güncellenmektedir. Bursa 15 günlük hava durumu. Bursa hava durumu tahmini 15 günlük;cuma öğleden sonra ile cumartesi sabahı arası yağmurlu hava bekleniyor. Bursa için haftalık, 10 günlük ve 15 günlük detaylı ve en güncel hava durumu tahminlerini buradan takip edebilirsiniz.

Hava durumu haritaları, meteogramlar, havanın sağlığa etkisi. Sıcaklık ve hava, basınç, hız ve rüzgar yönü, yağış, gün doğumu, gün batımı, ay yükselişi, ay seti nem. Bugün bugün 18 mayıs 2021 salı. Meteoroloji 15 günlük hava durumu bursa. Dilediğiniz yerin hava durumu sonuçlarına ulaşın!

İşte Bursa'daki 5 günlük hava durumu
İşte Bursa'daki 5 günlük hava durumu from www.ritimhaber.com
Saatlik tahminlerde beklenen hadise kısmında verilen hava durumu, geçmiş 3 saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. 15 günlük hava durumu ve meteorolojinin bursa için hava tahminlerini günlük öğrenmek için ziyaret edebilirsiniz. Bursa hava durumu tahmini en doğru şekilde anlık verilerle, 5 günlük ve 15 günlük olarak sabah.com.tr den takip edilir. Bursa için haftalık, 10 günlük ve 15 günlük detaylı ve en güncel hava durumu tahminlerini buradan takip edebilirsiniz. 21.05.2021 15 22 62 86 18. Bizim bursa için 5 günlük meteogram tüm hava durumu bilgilerini 3 basit grafik ile sunar: Önümüzdeki 5 gün hava durumu nasıl olacak? Bursa i̇çin detaylı hava durumu.

Bursa 30 günlük hava durumu.

Bursa 30 günlük hava durumu. Rüzgar, kuzey batı yönünde 4 km/sa km/s hızında esiyor. Bursa ilinin en güncel 15 günlük hava durumu bursa meteoroloji tahmini bilgisi aşağıda sunulmaktadır. Lütfen bursa şehri için güncel hava durumu tahminlerine bakmadan seyahat planı yapmayınız. Nem miktarı 39% ve hissedilen sıcaklık 19°c. 20.05.2021 19 29 41 67 24. Sabah, gün, akşam ve gece için 15 günlük dataylı hava tahmini. Mynet hava durumu, meteoroloji genel müdürlüğü verilerini kullanmaktadır. Bursa i̇çin detaylı hava durumu. 15 günlük hava durumu için aradığınız şehri seçiniz. Bursa, gelecek haftanın hava durumu. Bursa, bursa i̇çin hava durumu. Dilediğiniz yerin hava durumu sonuçlarına ulaşın!

Bursa i̇çin detaylı hava durumu. Rüzgar, kuzey batı yönünde 4 km/sa km/s hızında esiyor. Mynet hava durumu, meteoroloji genel müdürlüğü verilerini kullanmaktadır. 21.05.2021 15 22 62 86 18. Bursa hava durumu tahmini en doğru şekilde anlık verilerle, 5 günlük ve 15 günlük olarak sabah.com.tr den takip edilir.

Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (08 ...
Bursa'da bugün ve yarın hava durumu nasıl olacak? (08 ... from images.bursadabugun.com
Bugün bugün 18 mayıs 2021 salı. Bursa, bursa i̇çin hava durumu. Siz de kendi şehrinizi özelleştirin! Sağanak ihtimali veya gök gürültülü sağanak yağış. 15 günlük, www.havadurumu15gunluk.xyz web sitesi olarak bu sayfada meteoroloji hava durumu 15 günlük bursa tahmin raporlarını sunmaktadır. Bursa tahmin doğru ve ayrıntılı hava. Sabah, gün, akşam ve gece için 15 günlük dataylı hava tahmini. Hava bursa'da uzun vadeli hava tahminlerini gör.

15 günlük hava durumu ve meteorolojinin bursa için hava tahminlerini günlük öğrenmek için ziyaret edebilirsiniz.

Rüzgar, kuzey batı yönünde 4 km/sa km/s hızında esiyor. Bursa 15 günlük hava durumu. Hava durumu haritaları, meteogramlar, havanın sağlığa etkisi. Hava durumu 15 günlük, www.havadurumu15gunluk.org web sitesi google hizmetlerinden yararlanmaktadır. Bilgilerimiz 30 dakikada bir güncellenmektedir. Bursa 30 günlük hava durumu. Sabah, gün, akşam ve gece için 15 günlük dataylı hava tahmini. Saatlik tahminlerde beklenen hadise kısmında verilen hava durumu, geçmiş 3 saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir. Lütfen bursa şehri için güncel hava durumu tahminlerine bakmadan seyahat planı yapmayınız. Bursa tahmin doğru ve ayrıntılı hava. Bursa hava durumu bilgileri, bugünkü ve 15 günlük hava durumu, meteoroloji ve hava şartları hakkında en son haberler için havadurumu.com.tr'i takip edin! Sıcaklık ve hava, basınç, hız ve rüzgar yönü, yağış, gün doğumu, gün batımı, ay yükselişi, ay seti nem. .1 haftalık, 10 günlük, 2 haftalık ( 14 günlük ) ve 15 günlük hava durumu tahmini bilgileri burada!

Bursa şehrinde 18 mayıs 2021 salı günü hava sağanak yağmurlu, sıcaklık ise 25 dereceyi gösteriyor hava durumu bursa. Bursa ilçeleri hava durumu tahminleri öğrenmek için lütfen ilçe sayfalarına gidiniz.

Posting Komentar

0 Komentar